zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Homer – Senior – In opvang sinds april 2018!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2009
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Homer heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: rustig, aanhankelijk, heeft tijd nodig om te wennen
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 4051

Homer is een kletskous van 10 jaar oud. Als je ’s ochtends binnen komt, komt hij je gelijk begroeten met een praatje. Homer houdt erg van aandacht, hij komt naar je toe om kopjes te geven en rond je benen te draaien, maar daarna gaat hij weer zijn eigen gang.
Van Homer is afstand gedaan omdat zijn baasjes langere periodes van huis waren, hierdoor ging bij Homer zijn eetlust achteruit en werd hij schrikachtig en onzindelijk. Bij ons is Homer compleet zindelijk.
Homer is een rustige kat en houdt niet van drukte. Hij heeft graag een eigen veilig plekje zoals bv. een doos of krabmeubel met huisje. Homer was bij zijn vorige eigenaar gewend om naar buiten te gaan, overdag bleef hij in de tuin, maar ’s avonds trok hij er verder op uit.
We zoeken voor Homer een rustig huisje met een echt plekje voor zichzelf en een baasje met geduld.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance