zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Harvey – Nieuwe Foto’s – Nieuw Filmpje! – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2015
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Harvey heeft een hartruisje (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: Zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 12128

Van Harvey is afstand gedaan omdat hij de op een gegeven moment begon te sproeien in huis, terwijl dit vooraf gaande jaren niet was voor gekomen. Toen deed hij zijn behoeftes buiten in de tuin of dicht bij huis. Dit probleem trad vooral op als er andere katten in de buurt of tuin waren, echter heeft Harvey ook een blaasontsteking gehad dus we weten niet precies waar het probleem begonnen is. Bij ons op het asiel hebben wij helemaal geen problemen gezien met (on)zindelijkheid van Harvey. Hij doet alles netjes op de bak.
De vorige eigenaar beschrijft Harvey als een super aanhankelijke kat, een allemansvriend.
Wij kennen Harvey als een kater die nog niet helemaal op zijn gemak is in het asiel. Hij vindt de andere katten echt niet leuk en zit daarom momenteel vast in een hok om hem wat meer rust te gunnen.
Vaak zit hij voor het deurtje wat rond te kijken en kan heel wisselend (nog?) reageren als je zijn kooi open maakt. Meestal vindt hij het fijn om aandacht te krijgen, gaat lekker liggen rollen om nog wat extra te genieten, maar het komt ook voor dat we zijn kooi open doen en dat hij zich terug trekt en een blaasje geeft, op zo’n moment heeft hij er echt geen zin in en is dit duidelijk aan zijn lichaamstaal af te lezen.
We zoeken voor Harvey een rustig huisje bij iemand met enige kattenervaring die de tijd en het geduld om het vertrouwen van hem te gaan winnen. Het liefst in een omgeving waar hij geen prikkels heeft van andere katten.
Denkt u dat u Harvey kan bieden wat hij nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance