zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Gerrit – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13319

Deze kat draagt de simpele naam Gerrit. Hoewel hij pas 1 jaar is, ziet Gerrit eruit als een stoere kater die zijn mannetje wel staat.

Het asiel is geen plek voor een jonge kater in de bloei van zijn leven, hij wil juist vrij zijn en de wereld ontdekken.

Helaas deelt hij het asiel met andere katten waar hij niets van moet hebben. Hij maakt zichzelf dan groot waarmee hij met zijn imposante voorkomen andere katten wegjaagt. Vanwege dit gedrag kan hij niet met andere katten los en zit hij meestal opgesloten in een hok. Als je dan bij hem in de buurt bent, duwt hij heel zijn lijf tegen de tralies van het hok om aandacht van je te krijgen. Lastig om zijn charme dan nog te weerstaan.

Als hij wel los mag, vindt hij het fijn om het verblijf rond te huppelen en te verkennen. Na de expeditie vindt Gerrit het heerlijk om lekker bij je te liggen en al snorrend van het leven te genieten.

Vanwege zijn lieve en speelse karakter naar mensen denken we dat Gerrit prima zou passen in een gezin met (jonge) kinderen en zonder andere dieren. We zien hier dat Gerrit graag buiten is, onze voorkeur gaat dan ook uit naar een plek waar hij buiten kan komen.

Is Gerrit jouw man? Neem dan contact met ons op.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance