zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Gemma


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2015
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd, Gemma heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: Is nog erg onzeker, ligt nog in een doosje en komt er nog niet uit, maar zal tijd nodig hebben om te wennen.
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11977

Gemma is een mooie dame die het niet zo naar haar zin heeft bij ons. Ze vindt het allemaal nog erg spannend en zit momenteel nog afgezonderd in een hok en ligt eigenlijk altijd in een schuildoosje. Het is ons nog niet gelukt haar uit het doosje te lokken. Gemma is heel afwachtend. Soms vindt ze het fijn om geaaid te worden, ze gaat dan liggen rollen en kan echt van de aandacht genieten. Ook als je tegen haar praat reageert ze hier goed op, ze begint dan met haar oogjes te knijpen en maakt heel af en toe lieve geluidjes, net of ze tegen je terug praat. Maar we merken nu ze wat langer bij ons zit ze zichzelf nog meer terug trekt en geeft ze vaak een blaasje of een tik als je haar wilt aaien. Gemma zal wat langer nodig hebben om te wennen in een huisje. We zoeken een baasje met veel tijd en geduld die haar vertrouwen kan gaan winnen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance