zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Fonsie – nieuwe info – Filmpje!! – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Fonsie heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, nog een beetje voorzichtig, vindt aandacht fijn, heeft tijd nodig om te wennen
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12150

Fonsie zat in het begin veel verstopt. Langzaamaan kwam hij steeds meer tevoorschijn om een aaitje te vragen. Op het moment is het rustig in het verblijf en is hij helemaal opgebloeid. Als je nu het verblijf binnenkomt, word je onthaald door enthousiast gemiauw en gaat hij op of naast je zitten. Hij geniet dan volop van de aandacht.

Fonsie kan redelijk met de andere katten overweg. Met sommigen gaat het niet, anderen negeert hij vooral .

Zoek je een lieve rustige kater die graag bij je in de buurt is? Denk dan eens aan Fonsie. Wij zoeken voor Fonsie een rustig huis zonder jonge kinderen en zonder andere katten (of eventueel een rustige kat).

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance