zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Filou – Nieuw verhaaltje en Foto’s + Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2011
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd, Filou heeft tandvleesproblemen en zal bij haar nieuwe baasje(s) een speciaal dieet moeten krijgen (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: rustig, beetje op zichzelf, houdt van aandacht onder haar voorwaarde, moet rustig benadert worden
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 6758

Filou is een lieve maar pittige tante van ongeveer 8 jaar. Ze is afgestaan omdat haar vorige eigenaren te weinig tijd voor haar hadden. Filou uitte hierover haar onvrede door aan meubels te krabben. Wij zoeken daarom voor Filou een stabiel huisje waar ze genoeg aandacht krijgt. Echter is Filou een eigenzinnig katje die duidelijk aangeeft wanneer ze genoeg heeft van de aandacht. Sinds het rustig is in het verblijf, zoekt Filou steeds vaker de aandacht op en komt af en toe gezellig op schoot liggen. Filou houdt van spelen met balletjes en water rechtstreeks uit de kraan drinken. Ze vindt het heerlijk om in de zon te liggen rollen, dus bij haar volgende baasje moet ze wel de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Ook haar vorige eigenaar heeft het idee dat Filou graag meer naar buiten zou willen dan bij hen mogelijk was. Volgens de vorige eigenaar wordt Filou ongedurig als haar kattenbak niet verschoond is, dus raden wij aan om 2 bakken voor haar neer te zetten.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance