zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Fay – nieuwe info!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11132

Fay heeft eerder op het asiel gezeten als kitten. Ze is geplaatst met een andere kitten en dit ging ontzettend goed. Ze zochten elkaar veel op en speelde volop met elkaar. Ze heeft zich daar ontwikkeld als een lief speels poesje.

Er is afstand gedaan van haar omdat de vorige eigenaar 2 katten te druk vond.

Fay was als kitten al wat angstig en is ook terug gekomen als een angstige kat.

Ze heeft bij ons de eerste maanden alleen in een hok gezeten en als je het hok open deed kreeg je een blaasje, echter als je er langer tijd aan besteedde en je zette door met aaien, liet ze dit wel toe. Gaandeweg is dit steeds beter gegaan en op een gegeven moment begon ze ook echt te genieten van de aaitjes, te knijpen met haar oogjes en te spinnen.

Sinds kort loopt ze los rond in het verblijf en ze gaat ontzettend goed vooruit!. Ze vindt spelen met een balletje of hengeltje helemaal geweldig en ze komt nu ook zelf naar je toen om kopjes te geven en een knuffel te halen. Ze springt nog wel terug haar veilige hok in als er onverwachtse geluiden zijn of als er iemand binnen komt, maar dan is ze er binnen een paar tellen weer uit.

We verwachte dat Fay in een nieuwe omgeving wel wat langer weer nodig zal hebben om te wennen. We zoeken voor haar iemand zonder kinderen die de tijd en het geduld heeft haar vertrouwen opnieuw te gaan winnen.

Denkt u dat u Fay kunt bieden wat ze nodig heeft, kom dan eens kennis maken.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance