zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Eros – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Eros heeft een vlooienallergie, ons advies is om hem maandelijks te ontvlooien met een middel van de dierenarts
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12456

Eros is een energieke, aanhankelijke jonge kater.

Eros houdt van aandacht. Als je het verblijf binnen gaat komt hij altijd meteen enthousiast miauwend naar je toe. Hij is dan zo blij met de aandacht.

Eros is makkelijk in de omgang, als je hem oppakt kan hij heel lief zijn koppie tegen je aan drukken, ook komt hij regelmatig op schoot liggen.

Wij denken dat Eros zeker bij wat oudere kinderen geplaatst kan worden, bij wat jongere kinderen zouden we moeten bekijken als u kennis komt maken.

Eros heeft veel energie, als je een hengeltje pakt is hij er meteen bij, het is een erg nieuwsgierige kater, hij wil alles in de gaten houden.

Hij kan bij ons ook nog erg vocaal zijn, hij en laat regelmatig iets van zich horen, vooral als hij een knuffel nodig heeft.
Eros speelde hier veel met een andere kat, ze rende regelmatig achter elkaar aan het hele verblijf door, echter op een gegeven moment werd Eros te wild en te dominant naar de andere kat.

We plaatsten Eros daarom bij voorkeur als enige kat in een huisje waar hij zijn energie goed kwijt kan.

Bent u op zoek naar een aanhankelijke, energieke jonge kater, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance