zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Eric – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12411

Eric is een aanhankelijke, speelse jonge kater.

Toen hij net bij ons zat en in het quarantaine verblijf, opgesloten in een hok zat, was hij moeilijk benaderbaar en kon flinke tikken uitdelen.

Toen hij naar het losloopverblijf kwam merkten wij dat het een hele aanhankelijke kater is, die er echt niet van houdt om opgesloten te zitten.

Hij komt naar je toe voor knuffels en springt regelmatig op schoot om genietend alle aaitjes in ontvangst te nemen.

Toen Eric met andere katten in het verblijf zat zagen we dat zijn frustraties toenamen en kon hij nog erg wispelturig reageren.

Hij gaf regelmatig nog een krab of bijt, af en toe als hij op schoot lag te spinnen kon zijn gedrag ineens omslaan en kon hij zelfs een paar tikken in je gezicht geven.

Het asiel is echt geen goede situatie voor hem!

Nu Eric helemaal alleen in het verblijf zit, zien we echt een hele lieve kater, als je door de gang loopt zie je hem altijd verlangend voor de deur staan om te vragen of je toch wel binnenkomt voor lekker lang te knuffelen. Als je dan het verblijf binnen gaat, komt hij enthousiast naar je toe en wil  altijd meteen bij je op schoot komen liggen. Ook zien wij dat het wispelturige gedrag met tikken geven sterk is vermindert nu hij alleen zit

Eric houdt van spelletjes spelen. Als je iets verstopt vindt hij het leuk om te gaan zoeken, het is een heel nieuwsgierige kater. Hij heeft meer ruimte en uitdaging nodig dan wij hem kunnen bieden. Daarom zijn wij ook op zoek naar een huisje met buitenruimte zonder kinderen en bij een baasje met enige kattenervaring.

Eric kan niet bij andere katten geplaatst worden.

Denkt u dat u Eric kan bieden wat hij nodig heeft neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance