zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Dorito en Spot


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: Lief, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11418

Dorito is een jonge deugniet. Hij houdt ontzettend van spelen. Hij komt graag naar je toe voor aandacht en springt heel af en toe op schoot. Hij heeft nog te veel onrust en een gebrek aan vertrouwen om echt op je schoot te gaan liggen. Toen Dorito net bij ons zat en nog veel in een hok zat, kon je hem maar eventjes aaien en daarna ging hij bijten.  Nu hij los rondloopt gaat het stukken beter en komt bijten eigenlijk niet meer voor, maar daarom plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Hij heeft veel energie en zit bij ons ook regelmatig buiten, daarom denken wij dat hij het fijn vindt om straks in een nieuwe huisje ook naar buiten te kunnen. Dorito houdt er niet van om opgepakt te worden.

Dorito zoekt echt het gezelschap op van Spot, wij denken dat ze veel steun aan elkaar hebben, daarom plaatsen we deze heren samen.

Bent u op zoek naar een uniek koppel, kom dan eens kennis maken met deze heren.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance