zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Charlie – nieuwe info!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: Juni 2017
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Charlie heeft blaasgruis en krijgt speciale voeding, Charlie heeft een hartruis
Karakter: lief, aanhankelijk, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 10255

Van Charlie is afstand gedaan omdat de gezinssamenstelling verandert was (klein kind) en dit ging niet goed met Charlie.

Als er kleine kinderen bij hem in het verblijf binnen komen gaat hij meteen blazen. Bij wat oudere kinderen zouden we even moeten bekijken hoe hij hierop reageert, maar wij verwachten dat dit wel goed zal gaan.

Wij kennen Charlie als een leuke, aanhankelijke speelse kat. Hij kan zich goed vermaken met een speeltje en hij komt regelmatig op schoot liggen en vindt de aandacht dan heerlijk! Charlie zit al weer een tijdje bij ons op het asiel en doet het eigenlijk heel erg goed, hooguit een snauwtje als hij het ergens niet mee eens is.

Charlie zit bij ons veel buiten en wij denken ook dat hij het fijn zou vinden om in zijn nieuwe huisje naar buiten te gaan.

Heeft u geen kleine kinderen en bent u op zoek naar een jonge, aanhankelijke kater kom dan eens kennis maken.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance