zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Buddy – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Buddy had last van een bacteriële infectie in zijn ogen. Er is een kans dat dit terugkomt maar waarschijnlijk groeit Buddy hier overheen (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief,
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 12177

Buddy is een erg lieve jongeman die ook erg speels is. Hij speelt erg graag met een balletje en rent dan het hele verblijf door. Hij is ook erg aanhankelijk en komt heel graag even een knuffel halen of op schoot liggen.

Hij doet het goed met de andere katten en is soms zelfs aan het spelen met een andere kat. Als je een hengeltje pakt is hij er meestal meteen bij, Hij laat het toe als je hem op pakt echter heeft hij dit liever niet. Wij denken dat hij zeker bij oudere kinderen geplaatst kan worden bij jonge kinderen zouden we even moeten bekijken als u kennis komt maken.

Heeft u interesse in Buddy neem dan contact met ons op.

 

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance