zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bram – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12070

Toen Bram net bij ons op het asiel zat was hij nog een beetje een wispelturige jongeman.
Hij zat toen nog vast in een hok omdat hij nog erg moest wennen.
Op het moment dat je de kooi open deed was hij ontzettend blij met de aandacht, hij gaf kopjes en als hij je wat beter kende kwam hij ook tegen je aan liggen.
Bram was nog erg onrustig en kon daarom ook op een gegeven moment een tik of bijtje geven. Langzaam aan zagen wij steeds meer verbetering bij hem.

Ondertussen is hij wat meer alleen los in het buitenverblijf. Als je dan bij hem gaat zitten wil hij constant bij je in de buurt zijn, draaiend en kopjes gevend aan je benen. Bij de verzorgers die Bram al wat beter kennen is hij ontzettend lief, hij kan dan niet genoeg krijgen van de aandacht en vindt het fijn om naast je te komen liggen. We zien wel dat Bram bij mensen die hij nog niet zo goed kent soms nog steeds wat wispelturig kan zijn en een bijtje geven, maar bij de verzorgers die hij vertrouwt komt dit eigenlijk niet meer voor.  Daarom is het heel belangrijk om in een nieuw huisje langzaam het vertrouwen van hem te gaan winnen en als hij je dan eenmaal goed kent kan het een ontzettend lieve kater zijn.  Wij merken hier dat Bram erg onrustig wordt van de andere katten, daarom denken wij at het beter is om hem alleen te plaatsen in een huisje zonder andere huisdieren. Bram kan ook nog heel speels zijn, met een hengeltje spelen vindt hij geweldig. .

We zoeken voor hem een rustig huisje bij iemand met enige katten ervaring waar hij alle tijd krijgt om te wennen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance