zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bowie Jr. en Bowie Sr. – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Bowie heeft tandvleesproblemen en krijgt daardoor speciale voeding (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: Lief, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11417

Bowie jr. is een lieve, rustige kater. Hij verstopt zich nog veel in een doosje of krabton, maar als je naar hem toe gaat kan hij echt genieten van aandacht. Hij heeft lange tijd alleen maar in een hok gezeten, maar de laatste tijd gaat hij wat meer op verkenning. Hij schrikt nog wel vrij snel en zoekt gelijk zijn veilige hok weer op bij onverwachte geluiden of bewegingen.

We zoeken voor hem een rustig huisje. Bowie jr. heeft met andere katten samen geleefd. Vooral Bowie Jr. en Bowie Sr. zoeken elkaar regelmatig op. Daardoor plaatsen wij beide heren samen!

Bent u op zoek naar meerdere katten, kom dan eens kijken

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance