zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bo


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2017
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: lief, aanhankelijk, vindt het allemaal nog wat spannend, als je er de tijd voor neemt kun je hem goed aanhalen, hij vindt het dan ook fijn, maar als je te snel gaat wordt hij onzeker en kan een tik geven. Zal wat tijd nodig hebben om zijn vertrouwen te winnen.
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11976

Bo is bij ons binnen gekomen als zwerver. Iemand die de zwerfkatten regelmatig voerde zag dat er een sociale kat tussen zat en zodoende is hij bij ons terecht gekomen.

In het begin vond Bo het nog wel allemaal heel spannend. Hij trok zich vaak terug in een doosje maar als je even de tijd er voor nam vond hij knuffelen heerlijk. Maar als je wat te snel voor hem ging kon hij een tik geven.

Ondertussen is Bo goed gewend bij ons. Hij loopt rustig rond tussen de andere katten, ligt vaak wat te chillen, maar komt ook voortaan regelmatig naar je toe om een aai te halen.

Bo is eigenlijk gewoon een hele rustige aanhankelijke kater, die waarschijnlijk wel een beetje tijd nodig zal hebben om te wennen. Maar als hij hier alle tijd voor krijgt heb je echt een leuke kater in huis!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance