zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bo – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2017
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: lief, aanhankelijk, vindt het allemaal nog wat spannend, als je er de tijd voor neemt kun je hem goed aanhalen, hij vindt het dan ook fijn, maar als je te snel gaat wordt hij onzeker en kan een tik geven. Zal wat tijd nodig hebben om zijn vertrouwen te winnen.
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11976

Bo is bij ons binnen gekomen als zwerver. Iemand die de zwerfkatten regelmatig voerde zag dat er een sociale kat tussen zat en zodoende is hij bij ons terecht gekomen.

In het begin vond Bo het nog wel allemaal heel spannend, hij trok zich vaak terug in een doosje maar als je even de tijd er voor nam vond hij knuffelen heerlijk, maar als je wat te snel voor hem ging kon hij een tik geven.

Toen Bo wat beter gewend was liep hij rustig rond tussen de andere katten. Ondertussen zijn er nieuwe katten in zijn verblijf bij gekomen, hier reageert Bo niet goed op, hij zit vaak naar ze te loeren en valt ze soms aan.

Vaak als je het verblijf binnen komt Bo meteen naar je toe om een knuffel te halen, hij is nog wel erg schrikachtig, bij vreemde geluiden verstopt hij zich nog in een hoekje.

Bo is eigenlijk gewoon een hele rustige aanhankelijke kater, die waarschijnlijk wel wat langer nodig zal hebben om te wennen in een nieuwe omgeving, maar als hij hier alle tijd voor krijgt heb je echt een leuke kater in huis!

 

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance