zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bikkel


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2016
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Bikkel heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 13006

Wie maakt van de verdrietige Bikkel weer een blije kat?

Dit is Bikkel, een kat van 6,5 jaar. Hij kwam hier omdat zijn baasje vanwege omstandigheden niet meer voor hem kon zorgen. Het asiel is niets voor deze gevoelige kat. Bikkel houdt van rust, routine en een vast baasje, niet van drukke katten en vastzitten in een hok.

Bikkel heeft één donker oog, hij ziet er daardoor uit als een stoere piraat. Maar schijn bedriegt want Bikkel is een zacht eitje. De eerste weken op het asiel verstopte hij zich in een doos waar alleen zijn oren bovenuit staken. Hij vond het allemaal veel te spannend! Ook zijn vorige eigenaar geeft aan dat Bikkel vaak wat angstig is bij nieuwe dingen of bij bezoek.

Bikkel zit vooral in zijn hokje want hij vindt het veel te druk in het verblijf. Hij kan wel intens genieten als je hem aandacht geeft, hij gaat dan spinnen, stampen met zijn pootjes en alles om hem heen krijgt kopjes. Als je stopt met aaien, dan kijkt hij je bijna smekend aan of je het hervat. Het is echt een schatje.

We denken dat het voor Bikkel niet fijn is om in een huis met andere dieren te wonen omdat hij wat angstig is. Om dezelfde redenen past een huishouden met kinderen niet bij Bikkel. In zijn oude huis vond Bikkel het fijn om lekker buiten in het zonnetje te liggen. Dus zou het ideaal zijn als Bikkel in zijn nieuwe woning naar buiten kan.

Kan jij Bikkel de drie R’s (rust, regelmaat, reinheid) bieden? Dan bezit jij de juiste papieren om de trotse eigenaar van Bikkel te worden. Maak snel een afspraak!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance