zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bach – GEPLAATST


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: Januari 2014
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Bach krijgt bij ons speciale voeding (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, aanhankelijk, schootkat
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11856

Bach is een hele lieve rustige kater. Zodra je zijn verblijf binnen komt wil hij eigenlijk maar 1 ding en dat is op schoot liggen en knuffelen. Heel af en toe als hij er eventjes genoeg van heeft kan hij een klein bijtje geven. Bach is een allemans- vriendje. Als hij op je schoot ligt en er komt iemand anders het verblijf binnen, vindt hij het geen probleem om een andere schoot in te pikken.

Hij vindt het heerlijk om in het zonnetje te liggen, maar een balkon of fijne vensterbank is al voldoende voor deze rustige kater. Bach is dus op zoek naar een huisje waar hij veel aandacht krijgt en lekker veel en lang op schoot kan liggen!

Bent u op zoek naar een rustige, lieve kater, denk dan eens aan Bach.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance