zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Anona – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13130

Anona kwam als jong moedertje bij ons binnen en zat eerst een tijd in gastgezin om voor haar kleintjes te zorgen. Zoals het een goede moeder betaamt, gaf ze haar kittens een goede basis en zijn ze allemaal met succes uitgevlogen. Nu is de tijd aangebroken dat Anona ons mag verlaten.

De 2-jarige Anona ziet er met haar kleine voorkomen en lieve snoetje ontzettend schattig uit. En schijn bedriegt niet: Anona is zachtaardig maar wel enigszins terughoudend. Ze houdt niet van teveel drukte en trekt zich soms wat terug. Maar als je haar rustig benadert, dan geniet ze ontzettend van de aandacht. En als ze jouw aandacht helemaal voor zichzelf heeft, verandert ze in een knuffelkont.
Ook zien we dat Anona graag speelt met de andere jonge katten op het asiel. De katten hollen dan achter elkaar aan, springen bovenop elkaar en stoeien wat af. Wel zien we dat Anona het spelen soms iets te overweldigend vindt en dan zondert ze zich even af.

Door haar iets terughoudende karakter denken we dat jonge kinderen te druk voor Anona zijn. Een gezin met oudere kinderen zou prima passen.

Lijkt Anona jou een goede aanvulling? Neem dan eens contact met ons op.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance