zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Sybe


Grootte: ,

Rasgroep:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Parson Russel Terriër
Leeftijd: 29-12-2017
Beharing: Ruwharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid
Karakter: Druk, speels, gehoorzaam
Kennis: Zit, af, blijf, hier, los, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen en af en toe trimmen

Hallo ik ben Sybe! Mijn vorige baasjes  hebben mij naar het asiel gebracht omdat er iets was voorgevallen. Hier hebben zij de indruk dat mijn baasjes mij niet zo goed begrepen, en zeggen ze dat ik reuze mee val. Ik heb mijn tanden hier dan ook nog nooit laten zien.

Als ik je ken kom ik graag met je knuffelen en speel ik graag met je. Als ik je nog niet ken vind ik het fijn als je mij even de tijd geeft om zelf naar je toe te komen.

Andere honden vind ik erg spannend. Ik probeer ze meestal weg te blaffen. Toch gaat het bij de opvang goed in een grotere groep honden. Als jij mij hierin begeleidt kan ik andere honden op straat goed passeren. Maar ik heb liever contact met mensen dan met honden.

Ik ben een hondje met veel energie. Ik zou het dus fijn vinden om lekker met jou op pad te gaan en uitgedaagd te worden met bijvoorbeeld training of hersenwerkjes. In huis kan ik blaffen als ik buiten iets hoor. Ik kan ook best eventjes alleen thuis zijn, dit moeten we dan wel weer opnieuw gaan oefenen. Buiten in de tuin speel ik graag. Ik kan heel goed alleen spelen maar kom ook af en toe mijn balletjes brengen zodat je deze weer weg kunt gooien.

Ik ken al veel commando’s en ben goed te trainen. Het zou echt super leuk zijn als we straks samen zouden gaan trainen. Dan kan ik nog meer leren!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance