zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Pablo


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Amerikaanse Staffordshire Terriër
Leeftijd: 12-02-2021
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig binnen, druk buiten, speels, knuffelig
Kennis: Zit, af, hier
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hallo nieuwe baasjes, ik ben Pablo, een Amerikaanse stafford. Ondanks dat mijn uiterlijk zegt dat ik heel stoer ben, ben ik stiekem een zachtgekookt eitje. Ik wil namelijk het liefste met iedereen knuffelen en ik houd van iedereen. Ik wordt heel vrolijk van gezelschap, mijn staart staat dan ook niet stil. Soms kan ik wel eens iets te enthousiast worden en tegen je opspringen, maar dat doe ik dan wel uit liefde. Dit is ook de reden dat ik niet zo goed met kinderen overweg kan, ik loop ze namelijk zo omver. Oepsie 😉

Ik wordt altijd dol enthousiast als ik mee mag gaan wandelen en sta dan ook niet stil als mijn tuigje om wordt gedaan, maar voor iets lekkers wil ik best even netjes stil gaan staan. Je moet wel sterk in je schoenen staan als je mij meeneemt, ik kan nogal trekken aan de lijn. Als ik andere honden zie kan ik daar heel erg opgewonden van raken en ik vind ze dan ook niet altijd even leuk. Vooral andere reuen heb ik liever niet in mijn buurt. Met teefjes gaat het een stuk beter!

Gelukkig vind ik het fijn in mijn kennel en ga ik lekker rustig liggen. Tenzij ik iets hoor dan laat ik mezelf ook weleens horen. Misschien mag ik wel mee wandelen, spelen of krijg ik extra veel knuffels. Ik vind het namelijk heerlijk om tegen je aan te kruipen en uitgebreid te knuffelen.

Als ik mee mag naar het speelveld sta ik al te stuiteren in mijn kennel. Ik vind het namelijk heerlijk om te spelen. Ik ren dan heel het veld over en vermaak me prima, vooral een bal of flos is helemaal geweldig. Ik geef ze wel alleen terug als ik iets lekkers ervoor krijg. Zo slim ben ik dan wel weer 🙂

Zie jij het wel zitten om uitgebreid met mij te knuffelen? Ben jij niet bang voor mijn stoere uiterlijk en sta je sterk in je schoenen, kom dan snel eens kennis maken! Wie weet mag ik dan wel met jou mee naar mijn nieuwe thuis!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance