zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Pablo


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Boerenfox
Leeftijd: 11-05-06
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gecastreerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Hij is passief incontinent (druppelt urine) en blijft ook permanent incontinent. Hier zijn hulpmiddelen (speciale band/gordel) voor beschikbaar om het lekken binnenshuis te voorkomen.
Karakter: Vriendelijk, rustig, speels
Kennis: Zit en hier
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Pablo, met zijn grijze snoet is erg geliefd hier op het asiel. Hij is altijd enthousiast als hij je ziet, of hij je nou goed kent of helemaal niet, dat maakt voor Pablo helemaal niets uit. In zijn kennel is hij erg rustig, hij is al wat op leeftijd en maakt zich niet meer zo druk. Knuffelen op zijn tijd en spelen vindt hij ontzettend leuk. In huis gaat hij graag zijn eigen gang, lekker snuffelen of kauwen op een botje. Maar hij is heus nog niet bejaard hoor! Hij kan ook erg actief zijn. Hij rent dan enthousiast achter een speeltje of balletje aan.

Tijdens de wandeling loopt Pablo netjes met je mee. Hij is niet snel onder de indruk van omgevingsprikkels. Pablo maakt zich niet zo druk om andere honden, hij zou ze zelf niet opzoeken maar wanneer ze aan hem komen snuffelen reageert hij vriendelijk. Katten daarentegen jaagt hij weg als ze in de buurt komen, die heeft hij liever niet om zich heen.

Pablo is een typisch boerenfoxje. Een erfhondje dat waakt en vriendelijk reageert op mensen. Hij blaft als hij iets niet vertrouwd. Kun jij Pablo nog een fijn thuis geven op zijn oude dag? Neem dan snel contact met ons op om kennis te komen maken met deze knapperd!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance