zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Ozzy


Grootte:

Rasgroep: ,

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Jack Russel/teckel
Leeftijd: 01-01-2010
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Speels, druk, lief
Kennis: Zit
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Ozzy is bij ons binnen gekomen omdat de vorige eigenaar afstand van hem heeft gedaan, omdat hij naar één van de kleinkinderen heeft gehapt. Hierdoor plaatsen we hem niet bij kleine kinderen.

Hij is een iets-wat onzeker mannetje wat snel onder de indruk is van harde geluiden en snelle bewegingen. Maar wanneer het ijs eenmaal gebroken is heb je aan hem een maatje voor het leven.
Ozzy luistert als de beste. Doet alles voor een voertje en is razend op een balletje.
Verder is hij sociaal met andere honden. Mocht u zelf al een hond hebben dan kijken we hier op het asiel of er een klik is met uw eigen hond.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance