zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Oscar – Training Dutch Cell Dogs


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Kruising labrador
Leeftijd:  9 jaar en 7 maanden
Beharing:  Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid
Karakter: Druk, speels, knuffelig, vraagt veel aandacht, gehoorzaam
Kennis: Zit, af, blijf, hier, los
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Oscar doet mee met de training van Dutch Cell Dogs. Deze training duurt tot 8 december. Tot die tijd is Oscar niet plaatsbaar. Je kunt hem wel komen bezichtigen en vast kennis met hem maken. Als de training af is gelopen mag hij mee naar huis.

Oscar is een leuke, speelse, drukke labrador kruising van ruim 9 jaar. Hij vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen. Hij is zoooo blij dat hij mee mag dat hij zelf al graag op pad wil gaan, zonder dat hij is aangelijnd. Oppassen dus dat hij niet ontsnapt! Hij vindt het heerlijk om een balletje in zijn bek te hebben tijdens het wandelen, die draagt hij heel de wandeling voor je mee. Hij kan wel eens trekken tijdens het wandelen, maar als je lekker met hem gaat trainen zal dit snel minder worden. Hij is namelijk dol op voer en is dus goed te motiveren. Verder vindt hij het heerlijk om met balletjes te spelen, hij kan er zelfs 3 tegelijk in zijn bek nemen!

Het maakt voor Oscar niet uit wie er met hem gaat wandelen of spelen. Hij vindt iedereen leuk. Hij is wel erg druk en daarom vinden wij het beter om hem niet bij kleine kinderen te plaatsen. Verder raden we aan om hem lekker aan het werk te zetten door met hem te gaan trainen of hersenwerk met hem te doen, hij heeft namelijk veel energie.

Heb jij genoeg energie om lekker met Oscar aan de slag te gaan? En vindt jij het net zo leuk om met een balletje te spelen als onze Oscar. Kom dan snel eens kennismaken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance