zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Noir


Grootte:

Rasgroep:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Kruising staffordshire terriër
Leeftijd: 01-01-2018
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, speels, gehoorzaam, vraagt veel aandacht
Kennis: Zit, hier, los, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Noir is een echte knuffelkont. Hoewel ze van sommige mensen wat onzeker wordt en onderdanig kan zijn hecht ze zich sterk aan je wanneer ze je beter kent.

Naar andere honden is ze selectief, ze vindt de een leuker dan de andere. Aan de lijn kan ze andere honden goed negeren maar wanneer een andere hond eerst contact maakt en blaft of uitvalt dan kan ze het niet laten om hier op te reageren. Ze is hierin goed te trainen, maar dit vergt nog wel wat werk van haar nieuwe baasjes.

Hier in haar kennel is ze heel rustig, totdat ze iemand hoort of ziet aankomen dan wordt ze ontzettend enthousiast en zoekt ze naar aandacht. Ze is daarnaast heel nieuwsgierig en alert op prikkels van buitenaf en kan op deze momenten ook erg focussen op de geluiden die ze hoort. Wanneer er weinig prikkels zijn dan maakt ze veel contact met haar geleider. Ze vindt het dan ook heel leuk om samen te trainen. Voor iets lekkers of een spelletje doet ze graag iets terug, een balletje is haar favoriet!

Noir heeft echt steun en sturing nodig van haar nieuwe baasjes en ze vindt het niet fijn om alleen te zijn. Het alleen thuis blijven zal weer in kleine stapjes opgebouwd moeten worden. Bent u op zoek naar een echte knuffelkont en bent u veel thuis om lekker met Noir te spelen, trainen en vooral te knuffelen? Kom dan snel kennismaken met Noir!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance