zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Noah – Dutch Cell Dogs


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Bastaard
Leeftijd: 02-01-2017
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, knuffelig, speels
Kennis: Zit, hier, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

De komende weken mag ik mee op training met Dutch Cell Dogs. Omdat ik graag de training wil afmaken kan ik pas verhuizen vanaf 7 maart. Je kunt natuurlijk wel een afspraak maken om voor die tijd kennis te maken! 

Hallo, ik ben Noah. Ik ben naar het asiel gebracht door mijn vorige baasje. Die kon helaas niet meer voor mij zorgen. Misschien komt dat wel omdat ik niet zo goed overweg kon met de kat die daar woonde. Ik vind katten namelijk niet zo leuk.

Toen ik net op het asiel aankwam vond ik alles heel spannend. Zo spannend dat ik mijn eten niet op at. Hierdoor viel ik in het begin veel af. Gelukkig gaat het nu een stuk beter en ben ik ook al wat kilo’s aangekomen. En daardoor ben ik nu klaar om naar mijn nieuwe huisje te gaan. Ik heb wel nog steeds de tijd nodig om je te leren kennen. Als je dat op mijn tempo laat doen, dan gaat dat zeker helemaal goed komen. Als ik je vertrouw dan zal ik altijd steun bij je zoeken en kun je mij helpen bij alles wat ik nog spannend vind.

In huis was ik altijd vrij rustig, hier in mijn kennel is dat ook. Ik ga gewoon lekker slapen. Ik heb eventjes bij een gastgezin gelogeerd. Hier vond ik het heerlijk om te komen knuffelen en bij je op de bank te komen liggen. Ook als ik even alleen moest zijn bleef ik rustig, en was de bench al snel niet meer nodig.

Ik loop netjes mee aan de lijn en vraag regelmatig steun bij mijn geleider. Tenzij ik een andere hond tegen kom, dan kan ik gaan trekken, piepen en blaffen. Ze zijn dan ook heel spannend, maar als ze dichterbij komen blijkt dat het allemaal niet zo eng is en begroet ik ze rustig. Vooral teefjes zijn toch wel leuk. Andere reuen niet altijd. Ik zal helaas nooit los mogen lopen, aangezien ik niet overweg kan met katten en heel afwisselend reageer op andere honden. Soms mag ik ook mee naar het speelveld. Dit is gewoon heerlijk. Ik kan dan lekker gaan spelen. Zowel met mijn geleider spelen of alleen, maakt mij niet uit. Ik vermaak me prima. Zeker als er een badje voor mij klaar staat. Daar spring ik dan meteen in! Vooral met het warme weer is dat heerlijk, kan ik lekker afkoelen. Ook ken ik al wat commando’s en vind ik het leuk als ik er nog meer mag leren. Of lekker niks doen en uitgebreid geknuffeld worden.

Zie jij het wel zitten om mij de tijd en ruimte te geven om aan alles te wennen op mijn tempo en te laten zien dat het allemaal niet eng is? En wil je een band met mij opbouwen en mij veel knuffels en liefde geven. Kom dan snel eens kennis maken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance