zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Milo


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Beagle
Leeftijd: 9 jaar
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Enthousiast, knuffelkont maar ook zeer eigenwijs
Kennis: Basiscommando’s
Zindelijk: Ja
Herkomst:  Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Milo: onze heerlijke, eigenwijze knuffelkont. Milo is bij HondenCampus binnen gekomen omdat er problemen waren met de rangorde. Milo heeft meerdere eigenaren gehad en van het verre verleden is weinig bekend. Milo is een typische beagle; hij bepaalt het liefste zelf wat hij doet. Door veranderingen binnen het huishouden is Milo geneigd zijn plek binnen de rangorde te verdedigen. Zo hebben er een paar lichte bijtincidenten plaatsgevonden die hier typerend voor zijn. (Ligplaats verdedigen, voer- en bezit verdedigen en tussen 2 personen willen komen)

Binnen de opvang merken we dat Milo zich niet graag laat beperken, maar zich wel enorm goed laat sturen. Hij is namelijk ontzettend trainbaar!

Dit klinkt allemaal zeer ernstig, maar bij de juiste eigenaar die ervaring heeft met dit type honden, is dit probleem goed te trainen en te managen.

Milo is namelijk ook een ontzettende knuffelkont! Hij werkt ontzettend graag voor je en is heel goed te motiveren met voer. Hij is erg vriendelijk en sociaal naar mensen; bekend of onbekend.

Bij kinderen plaatsen we Milo niet. Hij heeft hier blijkbaar geen prettige ervaringen mee. Ook is het risico hier te groot. Kinderen zijn voor honden vaak erg onvoorspelbaar.

Milo heeft lange tijd samen gewoond met een andere beagle. Dit ging altijd goed. Maar een andere hond kan ook een factor zijn in de rangorde bepaling. Wij plaatsen daarom Milo ook niet bij andere honden.

Ben jij die persoon die op zoek is naar een echte knuffelkont met een scherp randje? Heb je ervaring met dit soort rassen en voldoe je aan de voorwaarden? (Geen kinderen en geen andere huisdieren) Dan zou Milo een maatje kunnen zijn voor het leven!

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze hond.

Milo staat onder begeleiding van HondenCampus. Ons doel is om een perfecte match te vinden. Voor een eventuele kennismaking kijken we eerst of u aan de gestelde voorwaarden voldoet. Voordat de hond daadwerkelijk geplaatst wordt, vinden er eerst een aantal ontmoetingen plaats. Ook bieden wij nazorg zodat we de overgang naar een nieuwe situatie zo prettig mogelijk kunnen maken voor u en de hond.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance