zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Mac


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Labrador x Herder
Leeftijd: Februari 2021
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid
Karakter: Speels, gehoorzaam, enthousiast
Kennis: Zit, af, blijf, hier, volg, los
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hallo, ik ben Mac! Een jonge herder x labrador reu die helaas al 3 eigenaren heeft gehad. Dit was allemaal buiten mijn schuld om, dus nu ben ik opnieuw op zoek naar een gouden mandje bij mijn vierde en hopelijk laatste eigenaar. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen! Ik vind alle mensen even leuk, en kan in mijn enthousiasme tegen je op springen. Op andere honden reageer ik wisselend. Maar het gaat duidelijk beter met leuke teefjes dan met reuen.

Als ik iets hoor rondom het huis dan laat ik meteen van mij horen. Mijn vorige eigenaren hebben mij om deze reden weg gedaan. Als ik ergens mag gaan wonen waar minder prikkels rondom het huis zijn, gaat het vast stukken beter! Dat geldt ook voor het alleen zijn. Omdat ik al zo vaak van eigenaar ben gewisseld kan het zijn dat ik het lastig vind als je weg gaat. Dat moeten we dan ook in kleine stapjes gaan oefenen. Hier in mijn kennel gedraag ik mij trouwens voorbeeldig en ben ik heerlijk rustig!

Tijdens het wandelen ben ik zo enthousiast dat ik wel eens vergeet dat jij nog aan de andere kant van de riem vast zit. Dit is goed te verhelpen door mijn aandacht te vragen en mij wat opdrachten te geven onderweg. Ik ken al ontzettend veel commando’s namelijk en ben graag samen met jou aan het werk. Ik heb graag willen werken van de herder, en het vriendelijke van de labrador. Het beste van beide dus! Ik werk graag voor wat lekkers of een speeltje en heb deze uitdaging ook absoluut nodig. Anders verveel ik me dood.

Ik zoek dus iemand die lekker met mij aan de slag gaat! 3x per dag een blokje om is echt niks voor mij. Ik wil lekker samen met jou aan de bak. Kun jij mij dat bieden? Neem dan contact op met het asiel voor een kennismaking!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance