zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Karaca – verblijft in dierenasiel Waalwijk


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Anatolische herder
Leeftijd: 04-09-2017
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, knuffelig
Kennis: Zit
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Ook ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Karaca, een flinke meid die op zoek is naar een nieuwe gouden mand waar ik het liefst ook vaak buiten mag rondhangen. Ik heb eerder in een ander asiel gewoond en ben vanuit daar 2 jaar bij mensen thuis geplaatst. Wegens omstandigheden kon ik daar helaas niet blijven en ben ik op zoek naar een nieuwe plek. Misschien wel bij jou!

Ik ben vriendelijk naar bekende mensen, naar vreemden ben ik wat terughoudender. Zoals het hoort bij een anatolische herder. Ik zoek een plekje zonder andere honden. Van een afstandje vind ik ze wel oke, maar als ze te dichtbij komen dan val ik uit. En dan ben ik best heel sterk. In huis ben ik lekker rustig. Ik kan mezelf goed vermaken en ben graag buiten. Als ik vind dat ik nog niet klaar ben met hangen op het speelveld dan moeten ze mij eerst maar eens zien te vangen voordat ik terug mijn kennel in ga. Je moest die verzorgers dan eens hun best zien doen, hilarisch! Heb jij een plekje voor mij waar ik lekker veel buiten mag zijn? Neem dan eens contact op met het asiel en wie weet kunnen we snel eens kennismaken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance