zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Juno – geplaatst


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving


Ras:
Kruising Stafford
Leeftijd: 7,5 jaar
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: Vriendelijk, sociaal, gehoorzaam, enthousiast en speels
Kennis: Basiscommando’s
Zindelijk: Ja
Herkomst: Uitwisseling
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Juno is samen met Harley overgenomen van het asiel in Almere. Daar zijn ze terechtgekomen toen hun baasje was overleden. Hierdoor zouden Juno en Harley ook samen geplaatst kunnen worden. Juno is een hele lieve, stabiele maar wat onzekere/voorzichtige hond. Ze is heel gehoorzaam en gedraagt zich keurig.

Juno is enthousiast en trekt wat aan de lijn. Ze maakt echter wel snel contact met je. Wanneer dit wordt beloond loopt ze heel netjes met je mee. Andere honden negeert ze, of reageert ze vriendelijk op. Ook op voorbijgangers reageert ze vriendelijk. Juno zou dan ook los kunnen lopen.

Naar bekende mensen is Juno heel vriendelijk, en onderdanig. Ze gaat op haar rug liggen wanneer je contact met haar maakt, maar kan wel onzeker zijn. Naar nieuwe mensen  is ze wat terughoudend, maar wil ze vervolgens graag geknuffeld worden. Naar kinderen reageert Juno vermijdend, daarom is het beter om haar niet bij kleine kinderen te plaatsen. Ze zou wel samen kunnen wonen met katten en/of andere honden. Uiteraard zullen we dan eerst kijken of er een klik is met uw eigen hond. Juno kan alleen thuis zijn, maar is wel gewend om samen met Harley in huis te zijn.

Ze is heel trainbaar, ze kent al veel commando’s en wil graag voor je werken in ruil voor iets lekkers. We zijn daarom op zoek naar een baasje waarbij Juno met zachte hand wordt begeleid, en niet wordt gestraft.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance