zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Joep


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving


Ras: Kruising amerikaanse stafford
Leeftijd: 01-01-2021
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Druk, speels, enthousiast
Kennis: Zit, af, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen 

Hoi allemaal! Mijn naam is Joep. Mijn verzorgers zeggen dat ik misschien wel de aller knapste hond van het asiel ben. Ik denk dat het door mijn grappige oren komt en mijn super mooie kleur.

Toen ik in het asiel terecht kwam, wisten ze nog niet zo goed hoe ze met mij om moesten gaan. Wat een ongeleid projectiel! Dachten ze toen. Inmiddels ben ik hard aan het trainen, en joh wat vind ik dat toch leuk om te doen zeg. Ik leer ook super snel, ik vind het zelf ook echt heel fijn om te weten wat er van mij verwacht word. Ik kwam natuurlijk ook als jonge hond van ongeveer 1,5 jaar als zwerver terecht in het asiel. Nooit is iemand mij meer op komen halen.. Ik had toen dus ook nog niks geleerd.

Wat ook super tof is, is dat ik mee mag trainen met de Dutch Cell Dogs. Ik sta te springen als ik de bus hoor aankomen en als ik de dames zie, dan weet ik dat ik weer lekker aan de slag mag! Ook daar heb ik al vrienden gemaakt, ze vinden mij daar fantastisch. De andere honden die daar in training zitten vind ik ook erg leuk. Ik ben alleen nog zo enthousiast, dat ik een beetje mijn zelfbeheersing kan verliezen en het misschien niet zo leuk meer is voor de andere hond. Hier kunnen we nog aan werken.

Wat ze hier nog niet weten, is hoe hard ik kan blaffen. Dat heb ik namelijk nog nooit gedaan hier! Ik Ben muisstil in mijn kenneltje. Dan zit ik lekker te kijken wat er allemaal langs komt lopen. Heerlijk vind ik dat.

Ben je al een beetje enthousiast geworden van mijn verhaaltje? Dan zijn er nog een paar dingetjes die ik dan graag van jou verwacht. Ik heb namelijk iemand nodig die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die een uitdaging wel ziet zitten. Ik hoop dat we samen op training gaan, dat zou ik zoooo leuk vinden! Het zou fijn zijn als je mij zowel fysiek en metaal kan uitdagen. Lekkere wandelingen maken vind ik tof. En het aller belangrijkste wat ik nodig heb, is structuur.

Zo veel vraag ik niet toch? Ik heb heel veel zin om jou te ontmoeten, maar tot die tijd wacht ik geduldig af hier. Tot snel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance