zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Joep – Filmpje!


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Kruising amerikaanse stafford
Leeftijd: 01-01-2021
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Druk, speels, enthousiast
Kennis: Zit, af, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hoi allemaal, ik ben Joep! Een heeeel enthousiaste jongeman. Ik ben altijd enthousiast om mensen te zien. Ik kan me soms best heel goed inhouden maar als je tegen mij begint te kletsen spring ik uit enthousiasme tegen je op. Wanneer ik andere honden zie probeer ik vriendelijk contact te maken maar word ik ook erg opgewonden. Andere honden vinden het dan meestal niet meer leuk. Misschien kun je mij hier een beetje in begeleiden, maar aangezien ik een kruising Stafford ben zou het heel goed kunnen dat ik zodra ik ouder word niet zo’n goede match ben met andere dieren.

Hier op het asiel ben ik echt een stuiterbal. Maar dat is ook niet zo gek voor een jonge god zoals ik. Ik heb veel uitdaging nodig in de vorm van fijne wandelingen, training en bijvoorbeeld hersenwerkjes. Ze verwachten dat ik, als ik die uitdaging krijg, in huis rustiger zal worden en snel mijn plekje zal vinden. Als ik iets zie of hoor ga ik zo snel mogelijk kijken, ik blaf niet maar ga meteen naar de plek toe waar ik denk dat er iets te beleven valt. Vooral vogels zijn leuk! Daar ren ik dan keihard achteraan, ik snap alleen nog niet zo goed dat ze dan ook weg kunnen vliegen.. Zo flauw! In mijn kennel overleven speeltjes het niet zo lang, daarom raden ze hier aan om te gaan oefenen met een bench. Zodat ik wanneer ik alleen thuis moet zijn, ik niet per ongeluk iets kapot maak. Op het speelveld kom ik het liefst tegen je aan gekropen om te kroelen, daar word ik helemaal zen van.

Ik beheers de basiscommando’s goed, alleen ben nog een beetje een ongeleid projectiel. Hier moet dus nog wat aandacht aan besteed worden. Ik vlieg tijdens het wandelen nog een beetje alle kanten op. Alles is ook zoooo interessant. Maar als je goed je best doet om mijn aandacht te krijgen kom ik gerust even bij je om wat lekkers te scoren. En dan vlieg ik er snel weer vandoor.

Ben jij die ervaren hondeneigenaar die lekker met mij aan de slag wil gaan en mij wat zelfbeheersing bij wil brengen? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance