zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Jax – Geplaatst


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Kruising terriër
Leeftijd: 01-07-2022
Beharing: Halflang, ruwharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Knuffelig, speels
Kennis: Zit, af, poot, hier, los, touch
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Regelmatig borstelen

Jax verblijft momenteel in een gastgezin. Hij wordt wel via het asiel herplaatst.

Ik ben Jax en ik ben 20 weken oud. Toen ik een maand oud was ben ik op straat gevonden. Ik ben nu graag in de buurt van mijn gastouder en loop haar dan ook overal achterna. Wanneer ik iets hoor of zie dan laat ik van me horen. Stiekem ben dan soms gewoon een beetje bang en vind ik het fijn als je me zegt dat het goed is. Ik raak dan ook snel gewend aan nieuwe geluiden. Ik sta altijd paraat voor leuke spelletjes en ben heel erg slim, daag me dus vooral uit zodat ik blijf leren.

Tijdens het uitlaten vind ik het leuk om een stukje te rennen. Wanneer ik andere hondjes tegenkom ben ik vriendelijk en wil ik na een voorzichtige kennismaking graag met ze spelen, ik vind dit dan ook erg leuk! Ik ben nieuwsgierig naar andere mensen en zeg iedereen gedag.

Ik kan al veel commando’s en vind dit ook erg leuk om te leren, het moet alleen niet te lang duren. Want dan raak ik afgeleid en ga ik een beetje vervelen. Auto rijden vind ik ook erg leuk, daar word ik rustig van. Als je liedjes voor me zingt, hoe vals je ook zingt, ik zal altijd mijn hoofdje draaien en je hebt m’n volledige aandacht.

Ik vind alle speeltjes leuk en met botjes vermaak ik me goed, dat is even een rust momentje voor mij. Ik vind het heerlijk om bij je te liggen en lekker gek te doen. Ik wil het liefste met iedereen spelen. Als ik mijn dolle 5 minuten heb mag je me best even op mijn rustige plekje zetten, want dan ben ik vaak gewoon een beetje moe en geef ik daar niet aan toe.

Ik kan goed met kinderen maar wordt soms net wat te enthousiast waardoor ik tegen ze aanspring, maar gelukkig ben ik zelf niet zo heel groot. Waar je me echt enthousiast van maakt is van veel zand, de duinen is een groot feest voor mij. Ik hou van graven en lekker gek doen en kan dan zelfs al kleine stukjes los.

Ik ben op zoek naar een warm thuis die er voor me is en lekker me me wil spelen en wandelen. Kun jij dit bieden? Neem dan snel contact op met het asiel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance