zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Jacob – geplaatst


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Sint Bernard
Leeftijd: 6 jaar 8 maanden
Beharing: Langharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid
Karakter: Enthousiast, knuffelkont, lui
Kennis: Zit, af, blijf, hier volg
Zindelijk: Ja
Herkomst: Uitwisseling met ander asiel
Vachtverzorging: Regelmatig borstelen, dit vindt hij heerlijk

Jacob, onze grote lobbes is een echte knuffelbeer en een prachtige verschijning. Of hij je nou kent of niet, hij is altijd vriendelijk en sociaal en komt graag een knuffel halen. Omdat hij zo stabiel en rustig is van aard verwachten wij ook met kinderen geen probleem.

Andere honden maak je Jacob niet blij mee. Hij is liever op zichzelf en je maakt hem gelukkiger bij mensen. Hij heeft altijd samen met zijn moeder gewoond. Mocht u zelf al een hond hebben dan kijken we hier op het asiel of er een klik is tussen Jacob en uw eigen hond. In huis is onze grote vriend liever lui dan moe. Hij is rustig, knuffelig en erg gehoorzaam.  Jacob kan prima eventjes alleen zijn, hij is dan rustig totdat je weer terug komt. Wanneer hij naar buiten mag kan hij even opgewonden zijn, maar dan wordt hij al snel weer rustig. Tijdens het wandelen loopt hij rustig mee, en gaat hij lekker zijn eigen gang.

Jacob heeft meegedaan aan Dutch Cell Dogs, hier was hij zeer geliefd en heeft hij laten zien hoe goed hij kan trainen. Voor wat lekkers is hij bereid allerlei commando’s uit te voeren en hij leert er zo nog nieuwe commando’s bij. En dat op zijn leeftijd!

Heeft u de ruimte voor een grote knuffeleer (tuin is een pré) en de tijd om Jacob lekker te knuffelen en samen te luieren? Kom dan snel kennismaken met onze lobbes!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

 

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance