zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Foxy – geplaatst


Grootte: ,

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Boerenfox
Leeftijd: 22-06-2017
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Druk, speels, knuffelig, vraagt veel aandacht
Kennis: Zit, hier, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Let op! Foxy heeft mogelijk een allergie. Hierdoor zijn we een traject gestart om dit te onderzoeken. Dit duurt tot om en nabij begin maart. Er bestaat de kans dat Foxy speciaal/ dieetvoer moet krijgen. Voor verdere informatie neem contact op met het Dierenopvangcentrum. Eventuele kennismakingen kunnen wel plaatsvinden.

Hoi, ik ben Foxy. Mijn eigenaar raakte helaas dakloos en kon mij daardoor niet meer houden. Hierdoor ben ik op zoek naar een nieuw baasje!

Ik vind mensen heel gezellig! Of ik ze nou wel of niet ken, ik sta altijd te kwispelen als ik iemand zie. Aandachtspuntje is dat ik dan ook tegen ze op spring, ik moet nog leren hoe ik mensen kan begroeten op een fijnere manier. Honden zijn een ander verhaal. Als honden naar mij reageren wil ik er naartoe en begin ik te blaffen. Als zij zich netjes gedragen en rustig blijven dan kan ik ze ook netjes negeren.

Ik ben het niet gewend om alleen te zijn, dit moeten we dus helemaal van begin af aan weer gaan oefenen. Ik vind het namelijk veel fijner om bij je te zijn en lekker samen op de bank te zitten. Of met mijn balletje te spelen. Wanneer ik buiten op het speelveld ben, ben ik een echt boerenfox. Dan schiet ik alle kanten op en blijf ik maar op en neer rennen achter mijn balletje aan. Het is dan ook de bedoeling dat jij die voor mij blijft weggooien ;).

Wandelen was ik bij mijn vorige baasje niet gewend. Ik slinger een beetje op en neer en draai rondjes om je heen. Ik ben dan namelijk druk bezig met alles wat ik ruik en zie en moet nog leren hoe ik netjes met je mee moet lopen.

Zie jij het wel zitten om met mij aan het werk te gaan en mij veel te leren? En niet te vergeten vaak mijn balletje weg te gooien? Kom dan snel kennismaken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance