zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Donut – Filmpjes!


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Kruising herder
Leeftijd: 01-08-2021
Beharing: kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid
Karakter: Druk, speels, knuffelig, gehoorzaam
Kennis: Zit, af, blijf, hier
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Bijzonderheden: Heeft mee gedaan met de training van Dutch Cell Dogs

Hoi ik ben Donut! Ik ben een heerlijke onstuimige puber zeggen ze hier. En dat is ook wel een klein beetje waar 😉 Ik ben altijd enthousiast om je te zien en kan dan uit opwinding tegen je aan springen. Ik moet nog veel leren, maar gelukkig leer ik snel. Zo weet ik nog niet zo goed hoe ik netjes met andere honden moet omgaan. Ik ben wel vriendelijk, maar erg opgewonden en moet de honden etiquette nog leren.

Als je consequent met mij aan de slag gaat luister ik goed. Ik werk namelijk graag voor wat lekkers. Ik kan me dan ook best even focussen. Als het te moeilijk wordt of te lang duurt voordat ik mijn koekje krijg dan haak ik af. Het moet wel interessant blijven. Speelgoed is eventjes interessant maar ik ben al snel weer afgeleid door het volgende. Takken zijn helemaal het einde, die neem ik graag mee als ik ze onderweg tegen kom.

Ik ben tijdens de wandeling nogal een ongeleid projectiel. Het ene moment loop ik rustig naast je en dan neem ik ineens een spurt de andere kant op. Of ik begin in rondjes om je heen te rennen. Ik heb niet altijd in de gaten dat ik niet door je heen kan lopen en vergeet nog wel eens te remmen 😉 Ik heb dus nog veel training nodig om de basiskennis onder de knie te krijgen. Training bij een goede hondenschool is dan ook sterk aan te raden. Ik wil wel ontzettend graag mijn best doen voor je dus ze verwachten hier dat ik snel bij zal leren in de juiste omgeving.

Ik ben dus echt een puber! En mis nog een beetje basisopvoeding. Hier zal nog aan gewerkt moeten worden. Zie jij het wel zitten om deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen!


Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance