zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Django – gereserveerd


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving


Ras:
Amerikaanse Stafford

Leeftijd: 5,5 jaar

Beharing: Kortharig

Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.

Karakter:  Druk, speels, knuffelig

Kennis: Zit, af, los, hier, pootje

Zindelijk: Ja

Herkomst: Afstand

Django is echt een drukke spring in ‘t veld. Zodra wij voor zijn kennel staan om hem uit te laten staat hij dan ook te springen van enthousiasme. Hij heeft hier zelfs zo enthousiast staan kwispelen dat hij zijn staart kapot heeft geslagen. Vandaar die mooie versiering om zijn staart op de foto’s 😉 Wanneer je hem hebt aangelijnd kan hij niet wachten om het bos in te gaan en trekt hij je zo mee. Gelukkig is hij wel dol op lekkers en wil hij dan ook best oefenen om minder te trekken, zolang er maar wat lekkers tegenover staat. Hier is echter nog wel wat werk aan de winkel. Ook spelen met een balletje of snoepjes zoeken op het speelveld doet hij erg graag. En dat sluit hij dan graag af met een uitgebreide knuffelsessie.

Zoals je hebt gelezen is Django echt een blij ei. Al hebben wij ook gemerkt dat hij kan grommen wanneer iemand die hij niet kent voor hem dreigend overkomt. Hij vertrouwd niet iedereen en heeft zichtbaar meer met vrouwen dan met mannen. Dit is wel een aandachtspuntje. Django is geen fan van kinderen, die houdt hij liever op afstand.  Daarnaast wil hij zijn nieuwe huis ook liever niet delen met andere honden. Op straat kan hij ze erg goed negeren als ze langslopen, maar samenwonen met een andere hond is voor Django echt te veel van het goede. Hij zou zijn nieuwe huis eventueel wel willen delen met een kat die honden gewend is. Wanneer je niet thuis bent zal Django braaf het huis bewaken. Hij kan best eventjes alleen zijn en zal dan lekker gaan liggen slapen.

Kun jij hem een plek bieden zonder kinderen en andere honden en zie jij het wel zitten om met Django aan de slag te gaan? Kun je hem veel uitdaging bieden, veel met hem bezig zijn en vind jij het leuk om samen met hem gaan trainen, nieuwe commando’s te leren en te oefenen om niet meer te trekken tijdens het wandelen? kom dan vooral kennismaken met Django!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance