zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Diva


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Amerikaanse Staffordshire Terriër
Leeftijd: 26-01-2014
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Knuffelig, speels, rustig
Kennis: Zit, af, hier, los, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hi ik ben Diva! Ik was veel te mager toen ik in het asiel terecht kwam. Gelukkig ben ik dol op brokjes dus dat komt weer helemaal goed! Als ik je zie kwispel ik zo hard dat heel mijn lijf mee kwispelt. Of ik je nou ken of niet, dat maakt mij helemaal niks uit. Ik ben altijd super blij om je te zien en kom graag met je knuffelen.

Naar andere honden kan ik wisselend reageren. Sommige honden negeer ik, maar andere vind ik spannend en kan ik op fixeren. Ik vind het niet leuk als je mij alleen laat. Dan ga ik blaffen om je te laten weten dat ik dat niet fijn vind. Het is ook veel gezelliger samen, dan kunnen we heerlijk knuffelen.

Ik loop netjes mee aan de lijn en doe dan lekker mijn eigen ding. Op het veld vind ik het heerlijk om met jou te knuffelen of samen met een balletje of flos te spelen. Die wil ik best teruggeven als ik die mag ruilen voor wat lekkers. Omdat ik zo ondervoed ben geweest zijn brokjes erg belangrijk voor mij. Ik zou het daarom fijn vinden als je mij met rust laat als ik eet en niks probeert af te pakken. Zo kunnen we voorkomen dat dit een issue wordt.

Zie jij het wel zitten om met mij te knuffelen en veel samen te zijn? Kom dan snel kennismaken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance