zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Daley – Training Dutch Cell Dogs – Langzitter – Filmpjes!


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Mechelse herder x Stafford
Leeftijd: 15-11-2016
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Speels, knuffelig
Kennis: Zit, af, blijf, hier, volg, los, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Ik doe mee aan de training van Dutch Cell Dogs. Dit zal zijn van vrijdag 13 april t/m woensdag 21 juni. Tot die tijd ben ik niet plaatsbaar, maar we kunnen natuurlijk wel vast kennis maken met elkaar. Ook kun je regelmatig langs komen om met mij te gaan wandelen, spelen of te knuffelen!

Hoi allemaal, mijn naam is Daley. Ik ben de langstzittende hond in het asiel. Inmiddels zit ik alweer 2 jaar hier… Te wachten tot iemand mij wil adopteren. Mijn verzorgers en ik snappen er helemaal niks van.. waarom komt er nou toch niemand voor mij? Zo veel eisend ben ik nu ook weer niet. Het enige wat ik vraag is het volgende:

  • Ik zoek actieve baasjes die houden van wandelen en het zien zitten om lekker met mij aan de slag te gaan. Ik ben heel liergierig en vind het leuk om samen dingen te ondernemen dus er zijn heel veel opties. Ik vind het leuk om met balletjes te spelen of misschien kun je mij wel leren speuren. Dan kunnen we daarna lekker uitrusten op de bank, want dat vind ik ook echt heerlijk. Helemaal als ik daarbij ook nog eens af en toe lekker gekroeld word. Zoals je ook kunt zien op het filmpje wat op de site staat.
  • Dan zou het ook nog hardstikke fijn zijn als ik in een ruime omgeving terecht kom. Een huis met een tuin is wat ik zoek! Buiten lekker spelen om daarna binnen uit te rusten. Ik kan nog niet zo goed alleen zijn, dus het zou fijn zijn als mijn nieuwe baasjes mij de tijd geven om te wennen aan mijn nieuwe huisje. We kunnen het stapje voor stapje opnieuw opbouwen en beginnen met een bench. Dan kan ik rustig wennen aan mijn nieuwe plekje.
  • Wel zou ik graag het rijk voor mij alleen willen hebben. Dus geen andere dieren of kinderen. Gewoon ik en mijn baasjes. Dat is genoeg.

Er moet toch wel iemand zijn die dit mij kan bieden? Ik geef niet op en blijf wachten tot iemand zich meld voor mij. Maar omdat ik hier al zo lang zit, ervaar ik steeds meer stress. Mijn staartpuntje is kapot, omdat ik die per ongeluk kapot sla tegen de muur van de kennel, ik ben ook zo enthousiast als ik uit mijn kennel word gehaald. Dan gaat mijn staart alle kanten op. Mijn verzorgers zeggen dat mijn staart in een huissituatie rustig kan helen. Ik blijf geduldig, maar het zou super fijn zijn als ik binnenkort weer lekker hond kan zijn in mijn eigen huisje en weer vertrouwen kan vinden in mijn nieuwe baasjes. Hopelijk tot snel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance