zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Coco


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Mechelse herder x Hollandse herder
Leeftijd: 25-07-2017
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, knuffelig, speels
Kennis: Zit, af, blijf, poot, hier, volg, los, rol om
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hoi, ik ben Coco. Mijn baasje is helaas overleden, daarom ben ik op zoek naar een nieuw huisje. Ik vind iedereen leuk, dus we zullen snel een goede klik hebben. Ik ben zelfs opgegroeid met een kind van 9, dus dat is ook geen probleem voor mij. Voor kleinere kinderen ben ik te lomp. Die loop ik zo omver.

Met uitlaten ben ik ook lekker enthousiast en trek je dan alle kanten op. Als ik voorbijgangers zie dan ga ik daar het liefste naartoe, maar andere honden vind ik niet zo leuk. Ik kan daarom ook niet los lopen. Wel kan ik langs de fiets mee lopen, hierdoor kan ik mijn energie kwijt. Dat heb ik wel nodig, ik heb namelijk energie voor 10!

Ik ben heel goed trainbaar en vind dit ook super leuk om te doen. Ik ken ook al veel commando’s. Zie jij het wel zitten om mij zowel fysiek als mentaal genoeg uitdaging te geven, en daarna lekker te knuffelen, kom dan snel eens kennismaken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance