zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Boris


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Kruising
Leeftijd: 22-01-21
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, speels, lomp
Kennis: Zit, af, hier, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hoi ik ben Boris, een jonge lompe, sterke goedzak. Ik vind iedereen leuk, maar kan je in mijn lompigheid nog wel eens per ongeluk meesleuren of omver lopen. Oeps!

Ik ben een jonge hond in een enorm lijf. Ik reageer vriendelijk op allerlei prikkels tijdens het wandelen, maar de ander schrikt nog wel eens van hoe onstuimig ik ben. Als ik andere honden zie kan ik flink trekken aan de lijn. Als ik eenmaal dichtbij ben dan maak ik wel vriendelijk en rustig contact. Ik ben dus op zoek naar iemand die sterk genoeg is om met mij te gaan wandelen, en die mij leert hoe ik netjes contact moet maken met mensen en andere dieren. Ik ben nog jong en wil nog graag dingen leren. In ruil voor wat lekkers moet het dus helemaal goed komen!

Binnen ben ik graag bij je, en zoek ik lekker een plekje om te gaan liggen. In mijn kennel gedraag ik mij voorbeeldig. Ik ben lekker rustig en doe mijn eigen ding. Ze verwachten hier dat ik best eventjes alleen kan zijn en op het huis kan passen. Al moet dat nog wel aangeleerd worden natuurlijk. De verwachting is dat ik waaks zal zijn als ik eenmaal gewend ben aan mijn nieuwe huis. Hier op het veld vind ik het leuk om samen met de verzorgers te spelen. Ik ga mijn eigen gang en kom af en toe eens bij je kijken.

Heb jij een plekje voor mij waar ik lekker mijn eigen ding mag doen, en wil jij mij leren hoe ik mij hoor te gedragen? Kom dan snel kennismaken!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance