zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Billie – Filmpje!


Grootte:

Rasgroep:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Amerikaanse staffordshire terriër
Leeftijd: 18-11-2015
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Druk, speels
Kennis: Zit, af, blijf, hier, los, pootje
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hallo nieuwe baasjes, ik ben Billie! Ik ben erg blij en enthousiast als ik je zie. Ik hecht me sterk aan één persoon en ga hiervoor door het vuur.

Wanneer ik het idee heb dat iemand mij mee komt nemen om te wandelen sta ik enthousiast te blaffen en te springen in mijn kennel. Alles om ervoor te zorgen dat je mij niet zomaar voorbij loopt! Tijdens het wandelen kan ik flink trekken aan het begin van de wandeling, hoe verder je met mij loopt hoe rustiger ik mee loop.  Ik ben dan druk met alle geurtjes om mij heen en vergeet nog wel eens dat er nog iemand aan de andere kant van de lijn loopt 😉 Hier moet ik dus nog een hoop in leren.

Ik raak erg opgewonden en gespannen wanneer ik andere honden zie. Om te voorkomen dat ik lelijk ga doen naar andere honden is het verstandig om mij af te leiden en door te lopen. Ik ken al redelijk wat commando’s, maar heb alleen niet altijd even veel zin om deze uit te voeren. Ik ben dus heerlijk eigenwijs! Afhankelijk van waar ik mee bezig ben laat ik me wel motiveren met voer of een balletje en ben ik best bereid om wat kunstjes voor je te doen.

Zie jij het wel zitten om beste vrienden te worden met mij? Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance