zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bentley – geplaatst


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Pincher
Leeftijd: 03-07-2019
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, knuffelig
Kennis: Zit
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hallo nieuw baasje, ik ben Bentley! Omdat mijn baasje is overleden ben ik op zoek naar een nieuw mandje. Toen ik net hier was gebracht was ik veeel te dik, inmiddels geniet ik dagelijks van boswandelingen en dat werpt zijn vruchten af! Ik ben vriendjes met iedereen hier op het asiel. Soms ben ik in het begin wat voorzichtig, maar als ik je ken kom ik graag contact maken en knuffelen. Ook naar kleine honden ben ik vriendelijk, naar grote honden kan ik blaffen van opwinding. Hier op het asiel kan ik goed overweg met chihuahua Askim, wij worden vaak samen uitgelaten en mogen samen spelen en snuffelen op het veld. Dat vind ik prima, maar ik zoek het niet actief op. Als jij al een andere hond hebt kijken ze graag hier op het asiel of het klikt.

Ze weten hier niet of ik alleen kan blijven, dat zullen we waarschijnlijk in kleine stapjes moeten oefenen. Maar ik vind het nog veel gezelliger om lekker vaak bij je te zijn. Ik ken nog niet zo veel commando’s, maar met wat lekkers ben ik goed te motiveren. Dus wat bijleren moet helemaal goedkomen! In huis ben ik rustig, en kom ik graag wat kriebeltjes halen. Wanneer je mij meeneemt om te wandelen loop ik netjes mee. Ik trek niet aan de lijn en maak goed contact. Ik ben echt een vrolijk ventje.

Zie jij het wel zitten om kennis te komen maken en lekker met mij te knuffelen? Neem dan contact op met het asiel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance