zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Aslan – verblijft in dierenasiel Genk


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Anatolische herder
Leeftijd: 15-08-2018
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Aslan is een prachtige Turkse herder reu van augustus 2018. Deze jongeman is bij ons binnen gekomen na een inbeslagname. En nu is hij klaar voor adoptie.
Aslan heeft nog niet zoveel geleerd in zijn jonge leven, hij is in het begin ook nog wel erg onder de indruk van nieuwe dingen. Hij heeft alleen buiten geleefd.
Toch als hij even de tijd krijgt om rond te kijken en te ontspannen dan komt de deugniet in hem naar boven. Hij wordt dan een heerlijke bandiet die zijn eigen grenzen gaat verleggen en steeds iets meer durft. Ook met eten is hij wat sneller te overtuigen.
De nieuwe baasjes van Aslan moeten wel met hem aan de slag gaan. Lekker samen werken en hem de opvoeding geven die hij nodig heeft. Aslan kent het leven binnenshuis nog niet dus hier heeft hij nog hulp bij nodig.

In het asiel hebben we gezien dat Aslan heel graag speelt met vrolijke teefjes. Hij wordt hier heel blij van, dus een adoptie bij een stabiel teefje is zeker gewenst!

Hij wordt helemaal blij van speeltjes en hij heeft graag een touw of knuffeltje in zijn bek. Hij komt ook af en toe al voor een knuffel bij je langs. Dit zijn allemaal dingen die hij niet heeft gekend en die we nu langzaam met hem kunnen gaan delen. We kunnen hem nu gaan laten zien hoe mooi het leven is en dat mensen ook leuk en aardig zijn.

Wil jij een grote, vriendelijke en jonge hond die je nog kunt opvoeden en samen mee aan de slag kunt gaan? Neem dan contact met ons op of kom eens langs.
Aslan wordt niet geplaatst bij kinderen. Hij kan zeker worden geplaatst bij een stabiele teef!

Aslan met filmpje!

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance