zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Askim – geplaatstOmschrijving

Ras: Kruising Chihuahua
Leeftijd: 31-08-2011
Beharing: Ruwharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Mijn tanden hebben ze helaas bijna allemaal moeten trekken vanwege paradontitis. Het is van belang dat mijn nieuwe eigenaar mijn tanden goed verzorgt. Dit kan door mijn tanden te poetsen of bijvoorbeeld met speciale voeding. Ook heb ik staar en patella luxatie, maar daar hoeft niets aan te gebeuren. Ik kan nog prima een paar jaar mee.
Karakter: Rustig, knuffelig
Kennis: Askim kent nog geen commando’s
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen (mogelijk af en toe trimmen)

Hallo allemaal, ik ben Askim! Ik ben als zwerver gevonden, en dat nog op mijn leeftijd.. Hopelijk kan ik via deze weg een mandje vinden waar ik de rest van mijn leven lekker mag knuffelen en luieren.

Ik vind alles en iedereen leuk. Ik ben vriendelijk naar mens en dier. Hier in de kennel ben ik rustig. Hoe ik in huis ben weten ze helaas niet omdat ik ben gevonden. Maar ze verwachten dat ik in huis ook rustig zal zijn.

Buiten ben ik vooral bezig met snuffelen en markeren. Ik kan alles met gemak passeren en ben niet snel onder de indruk. Als mensen contact met mij maken ga ik wel eventjes gedag zeggen. Hier op het asiel wandel ik vaak samen met een andere kleine hond. Ook spelen we af en toe samen. Dus mocht jij al een hond hebben dan kijken we graag hier of het klikt tussen ons.

Commando’s ken ik nog niet, maar ik hou wel van snoepjes. Dus ik ben nog lang niet uitgeleerd.¬†Knuffelen vind ik heerlijk, vooral als je bij mijn billetjes kriebelt! Zie jij het wel zitten om met mij te knuffelen? Neem dan contact op met het asiel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance