zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Ara – verblijft bij dierenasiel Genk


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Mastino Napoletano
Leeftijd: 01-12-2017
Beharing: Kortharig
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Ara verblijft helaas al geruime tijd bij dierenasiel Genk. Om haar een extra kans op een gouden mandje te geven delen wij haar op onze website. Wanneer u interesse heeft en kennis wilt maken met Ara kunt u contact opnemen met dierenasiel Genk.

Ik lees veel berichten over mijn mooie kop, dus na al die complimentjes wilde ik me even voorstellen. Kijken of jullie mijn lijf ook nog zo mooi vinden. Ik ben Ara en ik ben een Mastino. Ik ben geboren in december 2017 en zit al een jaar in het asiel. Ik werd samen met Chucky naar het asiel gebracht; we werden uit een stal gehaald. Onlangs waren er een aantal pups van hetzelfde ras als ik in het asiel en zij hebben allemaal een baasje gevonden. Zo oud ben ik toch nog niet?
Door mijn verleden en bepaalde raskenmerken, ben ik niet meteen de meest gemakkelijke hond. Heel simpel: ik vertrouw je niet meteen. Geef me tijd en ik kom er wel, maar volg mijn tempo hier a.u.b. in. Ik ben gek op de mensen die ik goed ken. We knuffelen samen, snoepen samen en spelen samen!
Ik zoek een huis met een tuin. Kinderen zijn voor mij geen optie. Ik vertrouw mensen niet onmiddellijk, dus we zullen meerdere afspraken moeten inplannen, zodat ik de tijd krijg om te wennen aan mijn nieuwe baasjes. Geen zorgen, mijn verzorgers weten precies hoe we dit het best kunnen doen. Stuur ze gerust een mailtje op info@dierenasielgenk.be of bel naar 089 35 70 09 tijdens openingsuren!
Dikke poot,
Ara
https://dierenasielgenk.be/honden/ara/
Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance