zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Angel – Dutch Cell Dogs


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving

Ras: Hollandse herder
Leeftijd: 01-01-2022
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Knuffelig, speels
Kennis: Zit, af, pootje
Zindelijk: Niet op het asiel, thuis misschien wel
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

De komende weken mag ik mee op training met Dutch Cell Dogs. Omdat ik graag de training wil afmaken kan ik pas verhuizen vanaf 7 maart. Je kunt natuurlijk wel een afspraak maken om voor die tijd kennis te maken! 

Hoi, ik ben Angel. Een herder van 1 jaar. Toen ze mij hadden gevonden was ik ook heel mager en zat vol met klitten en broeiplekken. Hier op het asiel hebben ze mij een heerlijke borstel beurt gegeven en krijg ik lekkere brokjes en snoepjes. Nou ik wat meer ben aangesterkt ben ik op zoek naar een nieuw baasje!

Ze denken hier dat ik altijd in een kennel of op een terrein heb geleefd. Ik wil namelijk heel graag bij mensen zijn. Vooral om geknuffeld te worden en heeeel veeel snoepjes te krijgen. Ik heb nog nooit in huis geleefd. Hier zal ik dus nog aan moeten wennen. Ook het alleen thuis zijn zal langzaam opgebouwd moeten worden.

Ik ben altijd dol enthousiast als ze mij komen halen om te gaan wandelen of spelen. Uit mijn enthousiasme spring ik dan ook tegen ze op. Op het speelveld breng ik netjes mijn speeltje terug en laat die goed los in ruil voor iets lekkers. Ook ken ik al wat commando’s en wil er graag nog meer leren! Ik loop netjes mee aan de lijn. Als ik iets spannends vind, dan kom ik steun zoeken bij mijn geleider. Ik reageer heel wisselend op verschillende prikkels uit de omgeving. Ik leer hierin wel snel bij.

Ik ben nog jong en moet nog veel leren. Het zou fijn zijn als mijn nieuwe baasje hier van begin af aan rustig mee aan de slag gaat. En mij zowel fysiek als mentaal genoeg uitdaging geeft. En niet te vergeten die lekker met mij komt knuffelen! Zie jij dit wel zitten, neem dan snel contact op met het asiel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance