zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Abu


Grootte:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij honden:

Kan bij katten:

Kan alleen thuis blijven:


Omschrijving


Ras: 
Akita
Leeftijd: 24-10-2017
Beharing: Langharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Speels, knuffelig, rustig
Kennis: Zit, hier, los
Zindelijk: Ja
Herkomst: Afstand
Vachtverzorging: Regelmatig borstelen

Hallo ik ben Abu, een grote vriendelijke knuffelbeer. Als ze mij hier komen halen om mee te gaan wandelen sta ik letterlijk te springen om mee te gaan. Soms ben ik iets te enthousiast en spring ik je bijna omver, oeps! We zijn hier al mee aan het oefenen en dat gaat al steeds beter, en hopelijk kunnen we hier samen verder mee aan de slag.

Tijdens het wandelen loop ik netjes mee. Omdat er in het verleden een incident heeft plaatsgevonden met een ander hondje moet ik altijd een muilkorf om als we naar buiten gaan. Dat vind ik overigens helemaal niet erg. Ik kan best even alleen thuis zijn, dan ga ik lekker in mijn mandje liggen.

Ik kan echt genieten van een goede borstelbeurt, heerlijk dat gekriebel! Ik ben echt een grote knuffelbeer. Met af en toe een opgewonden bui, dan kom ik met je spelen en stoeien. Op het veld kan ik dan ook prachtige bokkensprongen maken. En speel ik graag met een flos of een balletje.

Zie jij het wel zitten om lekker met mij te knuffelen? En kan je wel tegen een stootje? Neem dan contact op met het asiel!

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance