zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Steun ons !

De trouwe bezoekers van ons website was het al opgevallen. Op de home-page is er de button “steun ons” bijgekomen.

steunons

Als je hier op klikt kom je op de sponsorpagina van het DOC-T en worden u allerlei mogelijkheden geboden om een bedrag aan het DOC-T en/of de Dierenambulance over te maken. Bij de verschillende rubrieken wordt een korte toelichting gegeven waar het DOC-T behoefte aan heeft en hoe u ons financieel kunt steunen. Naast allerlei praktische zaken willen wij toch uw bijzondere aandacht vragen voor de rubriek “medische hulp”. In deze rubriek presenteren wij dieren die een speciale behandeling nodig hebben of een kostbare medische ingreep moeten ondergaan. Alleen met uw bijdrage, klein of groot, kan het DOC-T hier een oplossing bieden, dus: “steun ons”

Share Button
dierenambulance
dierenambulance